Trentino, all-year-round
The link between cuisine and territory is historical and important.
Do you know that the better way to discover a territory is through its cuisine, learning and tasting local recipes?
“Cook and taste” takes you to the kitchen of a Trentino restaurant where you can prepare delicious dishes.
After the cooking, you’ll also taste them with a good glass of wine.
So.. grab your apron. An afternoon amid pastries and ovens awaits you!
Info and reservations
Strada del Vino e dei Sapori del Trentino
tel. 0461-921863
info@stradavinotrentino.com
Spend a day along the Trentino Wine and Flavors Route, you will have the opportunity to get to know our operators and their secrets, but above all ... their commitment to enhancing local products
Wine and Food lovers
Vegetarian and celiac meals by reservation
55€
Participation fee include: cooking class, wine and 3-course lunch included
The location of the experience will be defined according to your needs and the availability of the operators
3 hours, at the end of the workshop there will be a tasting of dishes paired with a good glass of wine
The experience will take place for a minimum of 2 members
Reservation required at :
Strada del Vino e dei Sapori del Trentino : Tel. 0461.921863 , info@stradavinotrentino.com
Al fine di garantire la sicurezza di tutti gli ospiti e gli operatori, chiediamo agli ospiti di astenerti dall’usufruire dell’attività prenotata in presenza dei seguenti fattori di rischio:-Presenza di febbre superiore a 37.5-Presenza di sintomi influenzali per sé e i propri conviventi-Contatto una persona contagiata negli ultimi 14 giorni-Provenienza da una zona a rischio (dichiarate tali dalle autorità competenti) negli ultimi 14 giorni-Presentandosi all’appuntamento per fruire del servizio prenotato si conferma implicitamente l’assenza dei fattori di rischio sopra elencati; si richiede quindi di portare con sé la mascherina di protezione e di rispettare il distanziamento interpersonale di almeno 1 metro.
Con le restrizioni vigenti, le visite nelle aziende vengono organizzati in piccoli gruppi: la prenotazione risulta quindi obbligatoria; in caso di presenze numerose, sarà necessario suddividere gli ospiti in più gruppi e modificare gli orari.