Latte Trento - stabilimento di Borgo Valsugana

Latte Trento - stabilimento di Borgo Valsugana

  • The structure is used for the daily collection of raw milk coming directly from the stables of the cooperative’s members located across Trentino; the milk undergoes a process of pasteurisation or sterilisation and is packaged and then distributed daily to the customers.

  • Tel. +39 0461 753402
  • www.lattetrento.it - info@lattetrento.it

Milk, cheeses, products including fresh and UHT milk, UHT lactose free milk, cream, yogurt, Cheese DOP (Spressa delle Giudicarie DOP; Asiago Pressato DOP; Trentingrana DOP), hard cheese (Alpinella del Trentino; Rendena; Brenta Pinzolo; Marcion de Pinzol), semi-hard cheese (Fontal del Trentino crosta rossa; Trento nostrano del Trentino; Occhiato; Adamello; Rettangolare Fiavè; Sguinz), fresh cheese (La boscatella del Trentino; Fresco Vivo; Tosella; Golosella), high digeribility cheese (lactose free cheese), cheese with goat milk (Fiocco di capra; Caprino rustico)

Recipes

Events

Navigando il sito tastetrentino.it acconsenti all'utilizzo dei Cookie. Per maggiori dettagli.