1. Facebook
  2. Twitter
  3. Instagram
  4. Google +
  5. Pinterest

“Carne salada” meat rolls with fresh goat cheese

“Carne salada” meat rolls with fresh goat cheese

  • 200 gr formaggio di capra fresco spalmabile
    10 fettine sottili di Carne Salada dell'Alto Garda e Ledro De.Co.
    3 cucchiai di olio extravergine d’oliva DOP Garda trentino
    fili di erba cipollina
    peperoncino qb
    un cucchiaio di aceto aromatico trentino

Mix the goat cheese with a fork to soften, add a dash of hot pepper to taste. Spread the cream on the slices of carne salada, roll up and tie with the blades of chive. Put in fridge. Mix the olive oil with Trentino type aromatic vinegar, salt and pepper. Garnish the meat rolls with chopped parsley and chives, dress with the vinaigrette and serve immediately. 


Enjoy a glass of Marzemino with this dish!

Recipes

Events

Navigando il sito tastetrentino.it acconsenti all'utilizzo dei Cookie. Per maggiori dettagli.