Molino Pellegrini
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Strada del Vino

Molino Pellegrini

A history of family-run mill, which, since 1903, has been producing high-quality corn and buckwheat flour using artisan methods. Not just yellow, white, whole meal and taragna (corn and buckwheat blend) flour, but also a wide variety of instant flours and sweet and savoury products like pasta, cookies, breadsticks, corn flakes and biscuits, all made with corn or buckwheat flour, just like our soaps.

One of the few mills still active in Trentino, which offers educational and sensory journeys surrounded by old early twentieth-century machinery.
Farine di mais e di grano saraceno, prodotti da forno dolci e salati al mais, molti senza glutine, tra cui:
- Farina di mais bramata gialla, indicata per la tipica polenta trentina
- Farina di mais bianco
- Farina integrale macinata a pietra
- Farina taragna
- Pasta artigianale al mais e al saraceno
- Biscotti, groste di polenta, gallette, bastoncini al mais

Orari di apertura del punto vendita:

8.30 – 12.30 dal lunedì al venerdì
Venerdì aperto anche nel pomeriggio dalle 15 alle 19.
Sabato e domenica: chiuso.

Visite guidate:
Sono possibili visite guidate e attività didattiche per gruppi e scuole con un minimo di 10 partecipanti, solo su prenotazione, da concordare con i proprietari.